Eliza was here

Zoek je een vakantie waar de authenticiteit van het land nog centraal staat? Waar je mee gaat in het ritme van het land en je niet in de buurt van het massatoerisme verblijft? Dan zit je bij Eliza was here aan het goede adres. Unieke bestemmingen op de mooiste locaties vind je bij deze reisorganisatie. Zoals Eliza zelf zegt: ‘Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf’.

Eliza zoekt de meest unieke plekjes voor je, ver weg van het massatoerisme. Je kunt er helemaal opgaan in de lokale bevolking en proeven van de plaatselijke gebruiken en gewoontes. Je vindt zowel vlieg- als autovakanties. Bij een vliegvakanties is een huurauto altijd inbegrepen. Ook gaat Eliza ieder jaar op bezoek bij de accommodaties. Zo kan ze garanderen dat je bij alle adresjes een geweldige ervaring hebt.

Eliza was here richt zich op uitzonderlijke, originele en vooral mooie vakantieplekken in landen rond de Middellandse Zee. Landen als Spanje, Turkije, Griekenland, Cyprus en Portugal worden aangeboden bij deze reisorganisatie. Hier komen steeds meer bestemmingen bij. Vlieg bijvoorbeeld naar het eiland Gran Canaria en ontdek het prachtige landschap met de auto. Een autovakantie naar Toscane is ook een optie. Rijden door de prachtige landschappen met olijfbomen, wandelen door de heuvelstadjes en eten bij een van de authentieke restaurantjes. Ook in Griekenland heeft Eliza veel onontdekte en bijzondere bestemmingen. Eliza was here is altijd op zoek naar de mooiste plekjes op aarde. Zo is een vakantie nooit hetzelfde, maar altijd uniek en ongerept.

In 2001 werd de reisorganisatie Eliza was here opgezet. In de Algarve vond Eliza haar eerste accommodatie en begon haar liefde voor het ontdekken van authentieke plekjes. Het hoofdkantoor van de organisatie is te vinden in de stad Rotterdam. En de reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.