D-reizen

D-reizen is een Nederlandse reisorganisatie met ruim 240 reisbureaus gevestigd in het hele land. Ze werken samen met veel verschillende touroperators zodat er altijd wel een vakantie is bij D-reizen die bij je wensen aansluit. Deze vakanties worden verkocht in de eigen reisbureaus en de eigen website. D-reizen verzorgt al ruim 50 jaar vakanties naar allerlei bestemmingen wereldwijd.

Via de website van D-reizen kun je eenvoudig jouw ideale vakantie zoeken. Doordat alle grote touroperators met elkaar worden vergeleken, worden direct de beste vakanties voor de beste prijzen getoond. Dit bespaart je een hoop tijd in het vergelijken van verschillende vakanties. Je kunt vervolgens je vakantie eenvoudig online betalen. Verder vind je op de website handige informatie over bijvoorbeeld verzekeringen, vaccinaties en bagage. Besteed je toch liever het zoekwerk uit aan een reisbureau? Dat kan ook bij D-reizen. Zij hebben maar liefst 230 reisbureaus door heel Nederland, waar je eenvoudig een afspraak kunt maken en je vakantiewensen kunt delen met de persoonlijke reisassistenten van D-reizen.

Bij de reisorganisatie kun je onder andere terecht voor zonvakanties, vliegtickets, stedentrips en autovakanties. Maar ook voor autohuur, cruisereizen, vakantiehuizen, last minutes, Disney arrangementen en kampeervakanties kun je bij D-reizen terecht. Daarnaast kun je zoeken op bijvoorbeeld hotelketens en touroperators als je vooraf hiervoor al een voorkeur hebt. Elke dag komen er nieuwe dagaanbiedingen op de website D-deals.nl, welke vaak maar één of enkele dagen te boeken zijn. Deze dagaanbiedingen kun je automatisch via e-mail ontvangen door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Je kunt een afspraak bij een reisbureau maken via e-mail, telefoon of social media. Zodra je een vakantie geboekt hebt, is de reisassistent ook je aanspreekpunt voor al je overige vragen van voor, tijdens en na je vakantie. Verder heeft de reisorganisatie een Customer Contact Center in Breda die 365 dagen per jaar geopend is tot 23:00. Het hoofdkantoor van D-reizen is gevestigd in Hoofddorp.

D-Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.