De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties bestaat sinds 1972 en heeft al ruim 45 jaar ervaring. Het is een echte allround reisorganisatie met een geschikte bestemming voor iedereen. De onafhankelijke touroperator heeft vele reizen in haar aanbod en bovendien heb je ook nog de keus uit verschillende vervoersmogelijkheden. Samen doen zij er alles aan om de juiste vakantie voor iedereen samen te stellen. De organisatie verdiept zich in de vakantiewensen van de klant en zorgt ervoor dat de vakantie zo goed mogelijk geregeld wordt.

Bij reisorganisatie De Jong Intra Vakanties kun je terecht voor een zonnige vakantie naar bestemmingen over de hele wereld, maar ook een actieve wintersportvakantie ontbreekt niet in het aanbod. Je boekt er een leuke stedentrip naar bijvoorbeeld Lissabon, Londen of Berlijn. Maar ook voor jouw verre reis naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Indonesiƫ of Zuid-Afrika, zowel individueel als met een groep, ben je hier aan het juiste adres. Dit alles organiseren zij met veel persoonlijke aandacht.

De allround reisorganisatie heeft als doel iedere klant een onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bieden. Door middel van een ruim aanbod, het meedenken met de klant, kwaliteit bieden en de klant te ontzorgen van boeking tot aan thuiskomst, willen zij dit bereiken. Daarnaast is De Jong Intra aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Je kunt hier met een gerust gevoel een vakantie boeken. De Jong Intra Vakanties heeft de afgelopen 6 jaar de Reisgraag Award in de categorie allround reisorganisatie ontvangen.

Het hoofdkantoor van de organisatie vind je in Ridderkerk. Je kunt telefonisch contact opnemen of de reisorganisatie volgen op Facebook en Instagram.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van De Jong Intra Vakanties. U kunt bij ons de reizen van De Jong Intra Vakanties boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau.