FOX

FOX is een reisorganisatie die 347 rondreizen aanbiedt naar verre bestemmingen. Dit is het grootste verre rondreizenaanbod van Nederland. Deze reizen zijn volledig verzorgd en passend voor verschillende soorten reizigers. FOX biedt vijf typen reizen aan: groepsrondreizen, privé rondreizen, single groepsreizen, familie rondreizen en strandvakanties. De ruim 50 bestemmingen lopen ver uiteen van mooie plekken in Azië en Oceanië tot Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. FOX belooft de reiziger vier dingen: de reizen zijn altijd naar het hart, altijd comfortabel, er is altijd uitstekende service en je betaalt altijd de beste prijs.

Comfortabel avontuur staat altijd centraal bij de reizen van FOX. Op de website van FOX vind je ervaringen en verhalen van reizigers die met de reisorganisatie een reis hebben gemaakt. Verder worden de rondreizen ook beoordeeld en kun je eenvoudig zien welke reizen van FOX het best worden gewaardeerd. Daarnaast kun je op de website informatie vinden over vaccinaties en gezondheid op reis. Het bedrijf is opgericht in 1996 met als doel verre reizen bereikbaar te maken voor een breed publiek. Sinds 2002 is FOX onderdeel van de ANWB. Hierdoor profiteren ANWB-leden van ledenvoordeel. Ook ga je met extra zekerheid op reis, omdat FOX gebruikmaakt van de alarmcentrale voor noodgevallen en probleemsituaties. Daarnaast is FOX aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

FOX is gevestigd in Hoofddorp, waar je ook het FOX Theater vindt. Hier worden verschillende keren per jaar de Reis- & Inspiratiedagen georganiseerd waar je naartoe kunt gaan voor extra informatie, inspiratie en advies over jouw volgende reis.